6.06.2020 г., 7:57 ч.

Искам... 

  Поезия » Любовна
392 1 1

Искам само да бъда щастлив
в този свят от мизерия отрупан.
Искам някой, но не и лъжлив
човек - искрен, но не и подкупен.

Искам някой до мен да върви
и споделяйки моите нрави,
когато съм нервен да ме търпи,
да ме обича, а не да се прави.

© AlMartin Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??