24.07.2019 г., 23:44 ч.

Искам 

  Поезия » Любовна
824 2 0

Харесвам да сътворявам изненади.

Усещане и мисъл раждат плам.

Този миг усмивки и емоции вади.

Всеки ден искам нещо да ти дам...

 

И давам!

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??