17.10.2008 г., 18:41 ч.

Искам... 

  Поезия » Любовна
751 0 5

Искам ураган от емоции, искам дъжд от мечти,

искам да викам от щастие, искам да открия света -

но не този: сивият, мрачният... А онзи - през твойте очи...

Искам да видя утрото, как изгрява за тебе денят -

красотата на сутрешен цвят, нежността на капка роса...

Искам от отронен есенен лист да се превърна в малко кокиче

и цъфнало над преспите сняг да предскажа настъпваща пролет...

Искам да бъда вълна, разбиваща се бурно в скалите

и сляла се с морската пяна да се оттегля в безкрая...

А вечер, при залез, да достигна златистия пясък

и отмиваща нашите стъпки да поздравя тихо брега...

© Стефани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??