Искам барбекю, искам беседка,
цял ден да седя със моята плетка.
Искам живот, ама много спокоен
и да не мислим кой колко е болен.
Ти ще печеш наденички, кюфтета -
аз ще приготвям салатки, мезета.
Искам от сутрин, като пием кафето,
да седим, докато потъмнее небето.
Искам мечтата ми в теб да прерастне
и да се сбъдне това малко щастие.
Искам реалност да станат мечтите
и да танцуваме блус под звездите.
© Нели Всички права запазени