16.09.2008 г., 18:48 ч.

Искам... 

  Поезия » Любовна
683 0 1

Искам да те мразя както никой досега,
горчиво да страдаш за всяка пролята сълза.
Да се молиш за усмивката на моето лице,
да ми върнеш радостта в разбитото сърце.

 

Искам да изтрия всички спомени със теб,
да избягам, да изчезна някъде далеч.
Да изхвърля късчетата от фалшивата любов,
да се преродя във някой по-щастлив живот.

 

Искам да поставя ново начало,
да възродя и времето отдавна спряло.
Да се боря със себе си, да искам да живея,
да докажа, че сама отново мога да успея.

© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ако искаш нещо много силно, винаги намираш начин да го получиш!
Предложения
: ??:??