18.10.2008 г., 10:39 ч.

Искам 

  Поезия
679 0 11


Искам

Искам да съм първото кокиче
в пролетните снегове -
наведи се и ме набери!
А когато в лятната премала
съм поле от жито -
да си жетварят ти.
В есенния гроздобер съм натежала -
пръв от гроздето си откъсни!
Зимна ли виелица зафука -
ела при мен и ме стопли!

© Илиана Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??