Oct 18, 2008, 10:39 AM

Искам 

  Poetry
675 0 11


Искам

Искам да съм първото кокиче
в пролетните снегове -
наведи се и ме набери!
А когато в лятната премала
съм поле от жито -
да си жетварят ти.
В есенния гроздобер съм натежала -
пръв от гроздето си откъсни!
Зимна ли виелица зафука -
ела при мен и ме стопли!

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??