3.09.2007 г., 10:37 ч.

Искам да... 

  Поезия
557 0 2
 

Искам да съм свободна като птица,

Искам да не трябва да съм понякога лисица,
Искам да не слагаме и сваляме маски,

Искам всички да си общуваме с ласки,

Искам да си имам моренце под балкона,

Искам да не си пукам от дъвката балона,

Искам всеки да може да участва в на живота маратона,

Искам никой да не пипа бивните на слона,

Искам с целувката да даряваме добрина,

Искам да политаме с любовта...

Хубаво би било, нали?

Ех... мечти...

© Джу Джи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ПОвечето от нас искат!
  • Уви, някои неща наистина си остават мечти... Е, може някой ден нещата да се променят... Между другото, и аз искам моренце под балкона
Предложения
: ??:??