Искам да съм свободна като птица,
Искам да не трябва да съм понякога лисица,
Искам да не слагаме и сваляме маски,
Искам всички да си общуваме с ласки,
Искам да си имам моренце под балкона,
Искам да не си пукам от дъвката балона,
Искам всеки да може да участва в на живота маратона,
Искам никой да не пипа бивните на слона,
Искам с целувката да даряваме добрина,
Искам да политаме с любовта...
Хубаво би било, нали?
Ех... мечти...
© Джу Джи All rights reserved.