12.10.2011 г., 12:33 ч.  

Искам да докосна звездите! 

  Поезия » Любовна
741 0 0
Искам да докосна звездите!

Искам с ръце да докосна звездите
обзета от порив, в небесен летеж,
изгарящ огън, проблясък в очите,
очакван, желан и търсен копнеж!

Искам с ръце да докосна звездите,
да бъда мечта, и надежда, и сън,
нежен блясък през пламък в очите,
реална близост, а не полусън!

Искам с ръце да докосна звездите,
да виждам света облян в светлина,
да нося нежност дори и на бурите,
а на белите птици Сияйна зора!

  
Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??