17.05.2007 г., 10:24 ч.

Искам да ме лъжеш 

  Поезия
858 0 2
Искам да ме лъжеш


Казват за теб, че си харесвал момичета глупави
и лъжел си ги с приказки хубави!
Искал си само с тях да си играеш,
но не искаш да го признаеш!


Казват, че не си обичал
и с лъжи в любов си се вричал!
После оставял си ги сами,
тръгвал си тихо, без да оставяш следи!


Аз искам ти да ме раняваш
и любовта ти да е само сън,
искам да ти вярвам, че е слънце,
дори и пълен мрак да е навън!


Искам да ме лъжеш ти,
дори и много мен да ме боли!
И дори за теб да съм поредна,
говори ми, сякаш съм единствената и последна!

© Елена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е хубаво, браво продължавай все така
  • Много боли след това, миличка!
    Недей да го искаш!
Предложения
: ??:??