Искам да остана детето,
което е влюбено в морето, в небето.
Искам да остана детето,
което обича приятелите,
музиката; детето, което
гори за копнежи и мечти,
за щастливи бъднини.
Искам да остана детето,
влюбено в живота, в любовта,
влюбено в красива мечта.
© Петя Ченкина Всички права запазени