8.05.2018 г., 21:53 ч.

Искам да погледам пак морето 

  Поезия » Пейзажна
490 0 0

Искам да погледам пак морето.
Зная, всеки ден е тъй различен.
Вчера беше слънчево, но ето
днес дъждът е също романтичен.

 

Слънцето навярно пак успяло 
в облака душа да проектира,
а когато днес е заваляло,
златни капчици любов събира.

 

Вятър упорит от красотата
малък спомен ще откъсне.
Чул е той, че горе, в небесата
чувството отново ще възкръсне.

 

Моето море е благодарно,
че толкова любов е насъбрало.
То утре изгрева ще чака вярно,
усмихнато, че днес е заваляло.

 

/06.03.2017г./

© Zoya Mitrusheva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??