14.11.2006 г., 10:16 ч.

Искам да съм 

  Поезия
794 0 6
Искам да съм
аромата на косите ти
и най-кафявото
на твоите очи...
Искам да съм
допира на нежното,
да съм златото
когато най- блести..
Искам да съм и
къшмир в ръцете ти,
да съм ти
най-чистата сълза..
Да съм лъч надеждата
дори в най-голямата беда..
Искам да съм
най-красивото
което би мечтал..
Искам да съм всичко,
което би желал..

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??