21.11.2007 г., 17:14 ч.

Искам да съм... 

  Поезия » Любовна
634 0 3

 

                                               На Павел

 

Искам да съм пеперуда,

да летя над света…

Да виждам хора,

с различни настроения и лица!

Искам да имам цветни крила,

носещи само любов и красота…

Искам да се нося из въздуха,

като една мечта…

Искам…

Да кацна на това беззащитно цвете,

и да усетя онази тръпка!

Ах, как искам …

да мога целуна това лале,

да си представя, че целувам теб…

Искам, когато летя в небето,

да оставям прашинки след мен!

И те да падат,

в сърцето,

обичано единствено от мен!

Искам всички да видят,

че тези прашинки са моята любов към теб!

Искам …

Да ме уловиш с твоите топли ръце!

Да усетя теб и твоята нежност,

и да стана вечна пленница твоето сърце!

                                                                                          21.11.2007

                                                                                               

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??