30.12.2004 г., 0:04 ч.

Искам да съм зима 

  Поезия
1478 0 0

Искам да съм зима,
за да нежна красота в деня да има.
Със студа да те прегърна
и макар и замръзнал ти,
в твоето сърце любовта ни да гори.

Искам да съм зима,
за да и ако за миг видя,
че не ще те има,
снежинките да са сълзите,
които ще пролея,
ако за теб не мога да копнея.

Искам да си мойта буря снежна,
мойта страст и в сърцето си да те пазя аз.

Искам да си ти в нощта
моята мечта
и дори и да се разтопя от любовта,
искам да съм зима, ако в сърцето ми те има!!!
                                           2003

© Черната Далия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??