27.06.2009 г., 14:44 ч.

Искам само теб 

  Поезия » Друга
948 1 1

Ти замина...

замина си и тя - усмивката!

Ти далеч си...

далече е и мойта радост!

 

Теб те няма...

и няма нощ и ден без теб!

Без теб... и угасва всяка светлина...

Без теб боли и е много тъжно...

 

Да си до мене всеки миг желая,

да съм със тебе всеки ден...

Светът е наш, нали?!

Да се обичаме завинаги!

© Миглена Генешка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??