24.10.2008 г., 8:22 ч.

Искам те 

  Поезия » Любовна
1240 0 23

Жадувам те! Преляла съм от чакане.

Недокосвана съм сякаш векове.

Очите ми пресъхват от неплакане.

Облечена съм само в страхове.

 

Желая те! Трептяща, в еуфория...

Ефирно-нереална съм почти.

Такава гола, непресторена...

Студено е. Любов ми запали!

 

Копнея те... със всички малки атоми,

съставници на тялото ми тленно.

И с всяка божа мисъл на душата ми,

със всичко в мене - земно и неземно.

 

Обичам те! Такава ти се давам -

от всички истински, най-истинска.

След всяка следваща по-твоя ставам...

На ход си ти - създай ме в приказка!

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??