23.10.2008 г., 13:20 ч.

Искам те 

  Поезия » Любовна
891 0 2

                Искам те
 
Искам те завинаги в сърцето ми,
искам те дори със сълзи по лицето ми.
Искам те, когато ми се плаче,
искам те, когато ме боли
и дори когато сърцето от болка ми разкъсваш ти.

Искам те, когато се усмихвам
и когато плача тихичко за теб,
искам те, не щe го крия,
искам те, дори да знам,
че пак ще страдам аз за теб!

© Мария Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??