2.11.2007 г., 15:33 ч.

Искам те! 

  Поезия » Любовна
2803 1 21
Предутринно те искам във съня си!
По клепките ми лепнеш от желание,
забързано те търся във деня си
в задъхания звън на телефона.
Предобедно те пия със кафето
със тръпнещия вкус на мислите,
с цигарата те вдишвам надълбоко,
издишвам те в премреженото на очите.
Следобедно те сричам във шептение
след полета на падащи листа,
със пърхащото пеперудено вълнение
желая те със тялото си на жена.
Среднощно се събуждам и разбирам,
илюзия и сън е любовта...
Жадувам да те чуя и те искам
в сънувалата си любов душа.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??