21.07.2013 г., 18:58 ч.

Искам те 

  Поезия » Любовна
981 0 0

 

 

 Искам те облечена в желания,

искам те тъй както цветето вода.

Искам те с най-мили пожелания,

искам те измръзнала в студа.

 

Трябваш ми дори да не съм сама.

Искам те в най-смелата мечта.

Трябваш ми да скрия някъде сълзите,

трябваш ми с някой да си сбъдна мечтите!

 

Лудост е, когато съм с други,

болка е, когато съм сама.

Искам те, забравям за всички,

трябваш ми, аз съм сама!!

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??