30.11.2012 г., 13:55 ч.

Искам теб 

  Поезия » Любовна
899 1 2

Искам теб.
Видях те и на мига се влюбих.
Тогава си казах:
"Господи, това ли е било любовта,
толкова красива ли е била?"
Видях те и разбрах какво е да обичаш,
когато видях твоите очи,
една прекрасна светлина ме озари
и със щастие ме премени,
Но сега тебе те няма
и сърцето ми е пак само във тъмнина,
Кога ли пак ще видя слънцето?
Кога ли пак ще съм щастлив, не знам...
Но те искам повече от всичко.
Искам пак слънцето в мене да изгрее.
И пак твоята усмивка да озарява моя ден.

© Венцислав Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??