20.12.2011 г., 19:29 ч.

Искам ти да бъдеш моя 

  Поезия
540 0 2

Срещал съм се с хиляди жени,

живеех си охолно аз преди,

пирувах в баровете цяла нощ,

а сутрин бях аз груб и лош.

 

Но срещнах те случайно аз,

удиви ме твоят топъл глас,

погледнах в твоите очи,

запали ти в сърцето ми искри.

 

Не мога аз без тебе да живея,

по цяла нощ за теб копнея,

спомените ми предишни ти изтри

и душата ми изпепели.

 

За мен си въздух и вода,

лятната прегръдка на нощта,

слънчев лъч от ясното небе

и невинната усмивка на дете.

 

Искам ти да бъдеш моя,

от филмите ще бъда аз героят,

за теб ще бъда най-добрият

и нищо аз не ще да крия.

 

Очаквам само твойто "да" -

и никога не ще си ти сама,

нежността на теб ще подаря

и в любовта ще изгоря.

 

 

© ПЕНКА КАМБУРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??