5.11.2009 г., 22:25 ч.

Искам... три кичура... бели 

  Поезия
653 0 9

Ще бъда една втора.

Ще искам по три.

Но в пъти няма да меря.

Взел си, каквото и дал.

И, да… искам!

Три зими.

Три пъти „вето”.

Три кичура - бели.

И много

от малко любов.

А когато след дългото,

късото време

не намеря

онази  пътека -

вярвам,

тя ще познае

посоките в мен.

И, да, искам… Три струни.

(да чуя)

Три пъти „мамо”.

(да мога)

Три крачки назад.

И обич от обич…

Но Обич.

А когато изгубя,

изгубя отново -

онова

толкова мое,

наивно хвърчило -

ще е късно, нали…

Ще е късно за друго небе.

И, да - искам… исках само…

Дадох, каквото и взех.

                               Бях.

© Киара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??