27.12.2008 г., 11:17 ч.

Искам тъгата от очите ти да взема 

  Поезия » Любовна
692 0 5
Искам тъгата от очите ти да взема,
на малки капки тя да изтече,
да ги попивам с устни и в мене
да се превърнат в нови светове.

Очите ти да блеснат ярко,
без спомен за обида или страх
и да потъвам бавно
във светлите искри на твоя смях...

Ръцете ти да галят нежно
и лудостта във мен да изцелят.
Ръцете ми да ти покажат,
че има по-красив и светъл път.

Когато някога залитнеш
в умората на ден студен,  
да мога само със усмивка
да те почувствам вдъхновен.

И с нова участ ти да тръгнеш
по нови пътища, места
и да ме водиш там, където
е скрита наш'та Светлина.

Как искам болката в очите
на малки капчици да пресуша...
и по-щастлив да си във дните,
оставащи ни на Света.

© Дениз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??