26.03.2020 г., 10:54 ч.

Искаш... 

  Поезия » Философска
547 3 2

Искаш или не, полека

Ще я извървим пеша.

Най-нелеката пътека

В собствената си душа.

 

Ще е трудно в студ, но нека

В урагана на греха

Да открием там човека

Непревърнал в гняв страха.

 

Чака ни. Почти да тръгне

С мисълта за светъл ден.

Знам, ще стане много тъмно.

Хайде да го

приберем.

© Бисер Бойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??