19.01.2008 г., 10:04 ч.

Искаш ли? 

  Поезия » Любовна
690 0 3

 Искаш ли?

 

Искаш ли да стана птица?

Ще летя надлъж и шир.

Нощем ще кацам пак до тебе

и с обич ще те гледам как спиш.

 

Искаш ли да стана котка,

мъркаща в твоите крака?

Нежно ще се галя в тебе,

изпадаща в екстаз от твоята ръка.

 

Искаш ли да стана куче?

За миг не ще се отделя от теб.

Ще въртя опашка с надежда,

че ще бъдеш мой някой ден!

© Виктория Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??