17.08.2012 г., 9:58 ч.

Испания 

  Поезия » Пейзажна
1014 1 0

 

Испания

 

Морско сияние

Сол на плътта

Морно дихание

Суха земя

 

Звън на дайрета

Глас на скръбта

Горда осанка

Танц в самота

 

Камъни, крепост

Нощ в светлина

Мирис на цвете

Жълта Луна

© Радослав Горновски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??