С компания страхотна,
с професионален водач
и с една чаровна жена,
потеглихме на дълъг
път в нощта.
С усмивки на уста
научихме неща
за непозната страна.
А там в Истанбул
с любов ни посрещна,
най-красивата Нериман
на света.
Две прекрасни цветя
с божествени имена
Мими и Нери ни
омагьосаха с приказка
за царе и дворци, за
богатство и светлина,
за Истанбулската красота
с лалета и цветя!
© Надя Донкова Всички права запазени