Apr 11, 2013, 9:54 PM

Истанбулска приказка! 

  Poetry
486 0 0

С компания страхотна,

с професионален водач 

и с една чаровна жена,

потеглихме на дълъг

път в нощта.

 

С усмивки на уста

научихме неща

за непозната страна.

 

А там в Истанбул

с любов ни посрещна,

най-красивата Нериман

на света.

 

Две прекрасни цветя

с божествени имена

Мими и Нери ни

омагьосаха с приказка

за царе и дворци, за

богатство и светлина,

за  Истанбулската красота

с лалета и цветя!

© Надя Донкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??