И всеки да поеме пътя си…
Защото знам – така е писано!
Изначално е
да носим Кръста си.
Всеки сам.
Така ни е орисано!
И въпреки всичко… Опитваме
донякъде да променим
Съдбата си.
Затова докле сме живи,
гоним – без да спираме…
Приели сме за Истина
Мечтата си…
Б. Калинов
06.11.2010г.
Пловдив
© Борис Калинов Всички права запазени