14 нояб. 2010 г., 23:14

Истина 

  Поэзия
454 1 5

И всеки да поеме пътя си…

Защото знам – така е писано!

Изначално е

да носим Кръста си.

Всеки сам.

Така ни е орисано!

И въпреки всичко… Опитваме

донякъде да променим

Съдбата си.

Затова докле сме живи,

гоним – без да спираме…

Приели сме за Истина

Мечтата си…

 

Б. Калинов

06.11.2010г.

Пловдив

© Борис Калинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??