9.10.2014 г., 17:23 ч.

Истина 

  Поезия
372 0 2

Истината винаги е друга -

не която вплита сетивата...

Думите са сляпост за очите,

Нежен досег – времето замира.

Образът на спомен – оглушаваш,

а уханието носи дъх на болка.

 

И ако прогледнеш, чуеш, вдишаш

Истината – винаги различна,

ще поискаш ли да можеш да опиташ

себе си да бъдеш... или никой ?

© Ангел Чорбаджийски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??