18.03.2020 г., 10:20 ч.

Истина 

  Поезия » Друга
276 0 0

Таз "корона” украсена с добродетели,

потъпкана е днес от лъжесвидетели.

Но истината е кат' дневна светлина,

рано или късно огрява всяка душа една.

© Господин Господинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??