21.06.2009 г., 18:13 ч.

Истина е 

  Поезия
481 0 3

Истина е.

Една и съща сума пари

е прехрана за месец,

а за други е за един ден.

Истина е.

Дават се много пари

за елементарни усилия,

а за труд малко.

Истина е.

Животът е с две страни.

Незабравимо добра

и незабравимо неразбираема.

 

                                                                                                          Г.Ф.Т

 

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??