Истина е.
Една и съща сума пари
е прехрана за месец,
а за други е за един ден.
Истина е.
Дават се много пари
за елементарни усилия,
а за труд малко.
Истина е.
Животът е с две страни.
Незабравимо добра
и незабравимо неразбираема.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Все права защищены