11.01.2009 г., 17:07 ч.

Истина една 

  Поезия » Друга
590 1 8
Жена и вино, вино и жена
излъчват блясък, нежност, светлина,
кристална, чиста е като роса,
дори и с побеляваща коса.

Жената е загадка неразкрита,
с мистична тайнственост обвита,
тя има земна хубост, красота,
чувствителност, душевна висота.

Жена и вино, вино и жена,
те носят проста истина една -
даряват ни опиянение,
зареждат ни със вдъхновение.

© Иванка Морарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??