21.12.2017 г., 9:59 ч.

Истина една 

  Поезия » Философска, Гражданска
427 0 2

Студ в душите и сълзи в очите.
Две сирачета сиротни и мечти
на прах разбити, останали самотни.
Подлецът кръвен това ни причини
и теб за винаги от нас отдалечи!

 

Болка страшна покоси ни като хладен нож,
когато осъзнахме във онази тъмна нощ,
че пътят твой, бил е ненадейно прекратен,
а животът наш  навеки ще е наранен

 

Опората и силната ръка,
подкрепата от скъпия баща.
На една смела майка и жена,
спътника и любовта - отнеха ги подлецът и нощта.

 

Студът в душите и неспиращите сълзи във очите.
И това, че изпепелиха ни мечтите.
Пространствата и дори смъртта не ще променят тази истина една:
Жена любяща и деца сърцати, ти винаги ще имаш Тати.

© Nina Nikolova Всички права запазени

 За Тати!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??