29.12.2012 г., 12:31 ч.

Истината е винаги на устата ти 

  Поезия » Любовна
770 0 2


Няма укор в гласа ти към мен.
Няма безразличие в мислите ти към мен.
Няма ден, в който да не ме прегърнеш,
да си поговорим и всяка сутрин
с усмивка да ми подариш
смисъла на свободата ми.
Щастието ти
е светлината ми вълшебство.
Моята сила взимам си
от обичта ти към мен.
Показваш ми я
ясно,
чисто,
топло.
Пречистваш ме,
изповядвам се,
истината е винаги
на устата ти.
И аз започвам да говоря
дълго време
за моята благодарност
с похвалите
и моите думи,
украси с настроения добри,
гласът ми е пълен с подаръци
от емоции и вълнения.

 

                                                                                                             Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пречистваш ме,
    изповядвам се,
    истината е винаги
    на устата ти.

    Поздравления за прекрасната творба!
  • Дълго търсих "смисъла на свободата ми",сега разбирам посланието на свободния-истинското,неподправеното внимание към любимия...
Предложения
: ??:??