6.05.2009 г., 20:34 ч.

Истината ме боли 

  Поезия » Любовна
601 0 3

Истината ме боли...

И като нахална жена

застанала между нас

тя упорито

иска да ни раздели...

Истината ме боли...

впила нокти

в мойта плът

тя иска

да ме подчини

на моето страдание

и скръб.

Истината ме боли...

и гледа ме

с насмешка вьв очите

и с любовта ми

напълно доверчива

тя се подиграва

и присмива.

Истината ме боли...

и щеше да е по-добре

да не бяхме се виждали

въобще в анфас

обърнати лице в лице.

Истината ме боли...

като отрова изпита

разпъваща плътта ми,

и в моята болка

аз подозирам

твоите нелепи лъжи,

които

не мога да побера

в ума ми...

Lina Vira Assa Amy

© Евелина Аврамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??