17.03.2011 г., 12:16 ч.

Истината след 8 март 

  Поезия » Хумористична
768 0 3

Истината след 8 март

(по Роман Сталин)

Търкулна се в дерето празника.
Свали короната си, скъпа,
че този ден, така омразен,
направо ми изкили пъпа!

Какво не чух: съвети, справки,
но изтърпях "словата свети"...
Бях нежен, като незабравка, 
и стиснал зъби за девети...

Аз знаех, че ще искаш вечно
подаръци, букет, нали?!
Но истината, безупречна,
със нова дата ме дари!!!

Какво се сърдиш, че се върна
във ролята на "задна прашка"?!
Карета в тиква се превърна,
а ти - отново в Пепеляшка...

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??