19.11.2008 г., 20:05 ч.

Истината за теб 

  Поезия » Любовна
886 0 0
                                Търсиш мене в някой друг,
                                едва ли ще ме намериш тук.
                                Аз съм това, което искаш,
                                но вече не можеш да ме имаш!
                             
                                И дори когато спиш,
                                пак за мене ти гориш.
                                Всичко ти напомня за мен,
                                всяка минута, всеки ден.

                                Нямаш мира и покой,
                                искаш пак да бъдеш мой!
                                Не разбираш ти дори
                                как душата ми разби.
                                Ти избра да бъде така,
                                скъпо плащай си сега!
 
                                 И дори когато спиш,
                                 пак за мене ти гориш!
                                 Всяка минута, всеки ден
                                 те отдалечават все повече от мен!

                                 И ще чакаш още дълго време,
                                 без да искаш да приемеш,
                                 че направи много грешки,
                                 за които няма прошка!
                              

© Емилия Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??