2.02.2008 г., 13:43 ч.

Истини 

  Поезия » Философска
492 0 9

Стъпките

оставят следи.

Чувството

живота твори.

Очите

намират посоки.

Ръцете

спасяват от пропаст.

Душите

изпитват терзания.

Умовете

робуват на желания.

Сърцата

търсят любов.

Ушите

долавят звук нов.

Устата

раждат слова.

Хората

създават съдба.

Звездите

наблюдават това.

Времето

е страж на вечността.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??