10.02.2018 г., 23:47 ч.

Ѝстинно 

  Поезия
632 1 0

любов и вѝно -

най-богати ѝстинно

и най-сърцати

© Стоян Минев Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Вино и любов »

29 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??