10.06.2015 г., 19:40 ч.

Истинска 

  Поезия » Любовна
557 0 1

Истинска ни беше любовта,

истински ни бяха думите в очите,

истински докосвам те сега,

а думите оставям на душите.

 

Искам да съм все до теб

и не, няма да омръзне!

Истинска любов е тази,

която кара и сърцето ти да тръпне.

 

Истинска ни беше любовта,

истинска е даже още.

Ще помня вечно нежните слова,

на ръцете прегръщали ме нощем.

 

© Карина Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ами с това искам да кажа, че и погледът говори.
    А това, че ги оставям на душите, че няма смисъл да бъдат изричани.
    Много благодаря.
Предложения
: ??:??