Истинска ни беше любовта,
истински ни бяха думите в очите,
истински докосвам те сега,
а думите оставям на душите.
Искам да съм все до теб
и не, няма да омръзне!
Истинска любов е тази,
която кара и сърцето ти да тръпне.
Истинска ни беше любовта,
истинска е даже още.
Ще помня вечно нежните слова,
на ръцете прегръщали ме нощем.
© Карина Колева Все права защищены
А това, че ги оставям на душите, че няма смисъл да бъдат изричани.
Много благодаря.