19.04.2024 г., 0:00 ч.  

Истинска любов 

  Поезия » Любовна
80 1 1

Истинска любов

 

Във теб живеят моите очи!

Във теб живее моето сърце!

Като гердан са твоите сълзи!

Снагата ти е моето небе!

 

Душата ти е вечният ми зов

който всеки ден във мен кънти

и ме зове за твоята любов!

Ако я няма мене ме боли!

 

Ръцете ти със нежност надарени

докосват ме със пръсти в моя сън!

Целувката ти скришом подарена

е като светъл лъч в нощта навън!

 

След тебе тичам за да те докосна

и за да те целуна може би!

Утрото се ражда със въпроси:

от къде си и коя си ти?

 

С твоята любов сега живея

и със нея искам да умра!

Жив съм само аз заради нея!

И до края все ще е така!!

 

18.04.2024 г.

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??