3.10.2009 г., 13:26 ч.

Истинската аз 

  Поезия » Друга
527 0 2

Страстна, устремена, вдъхновена -
всеки ден живея с плам...

Смутена, тъжна, наранена -
на болката не ще се дам...

Обичам, радвам се, копнея -
вдишвам всеки миг докрай...

Страдам, плача или падам -
бездната ме тегли в тъмен рай...

Разнолика, търсеща и жадна -
за обич, доброта и свобода...

позна ли ме - твоята истинска,
нежна, оцеляваща, силна... ЖЕНА!

© Ани Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??