8.04.2014 г., 21:23 ч.

Истинско лице 

  Поезия » Любовна
508 0 0

Пласт подир пласт

разкри се ти пред мен.

И зейна една паст

във един чуден ден.

 

Механизъм ли се развали

или аз наистина сбърках?

Но ти пред мен се провали,

своята съдба сбъднах.

 

Горчилка има, да,

но няма сега буца.

То беше една борба -

все нещо ще куца.

 

И зейна една паст

в един чуден ден.

Пласт подир пласт

разкри се ти пред мен.

 

© Иветтт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??