11.07.2012 г., 11:27 ч.  

История славянобойковска 

  Поезия » Гражданска
452 0 0

Управляват ни лидери и "честни", и "умни".

Ръководи ги "велик" българин.

О, юроде и неразумни,

защо се срамиш да се наречеш герберин?

От целия на партиите списък

герберите са най-"славни".

Не сме имали лидер по-плитък

със бисери по-забавни.

Първо те са имали за лидер мафиот.

Първи те са се самозабравили и полудели.

Първо при тях ни е управлявал идиот.

Най-много гафове те са произвели.

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??